teisipäev, august 10, 2010

Tagasituleku üritus

Olen nüüd 4 nädalat Eestis tagasi olnud, tore on olla, eriti veel sellisel suvel kui 20 kraadist ilma võib juba külmaks lugeda. Sama alles see oli kui ma Aussi minnes võitlesin tuhapilvedega (loe siit ja siit) ning Eesti lehtedest võis lugeda ennustusi, et ega see aasta ikka seda suve ei tule, liiga pikk talv ja liiga palju tuhka õhus.

Mõte selline üritus teha tuli mul juba märtsis, ning kui Kethrinile seda tutvustasin, oli ta väga huvitatud. Algusest peale oli plaan, et kuiva istumist ei tee, vaid pigem sportlik-meelelahutuslik. Kui hakkasime kohti uurima leidsime, et igasuguste turisimitalude ja muude saalide rentimint on suht kallis ning ei mõju hästi eelarvele.

Kethrin pakkus välja oma suvila ning minu vennalt saime suure telgi ning muuks juhuks kui vihma hakkaks sadama olime varunud koormakatted ning kiirkinnitused, mis avatud ruumi oleks kiiresti suletuks muutnud ning saju eest kaitsnud.

Vahurile sai anda tellimus lasta maha üks siga, mis suurima toiduvajaduse kataks, Aivariga sai ühendust võtta mussi laskmise osas ning kui need paigas, oligi peo raamistik olemas.

Algselt oli plaan teha orienteerumine, näidend ja korvpall Aussi lapikute jalgpallidega. Kaheks viimaseks aega ei jäänud ning seega sai teha ainult seiklusmäng-orienteerumine Austraalia teemaline. Selle idee sain amazing racest, mida sai mitmeid tunde vaadatud.

Kuna kogu maastik sobis täpselt Austraalia kaartile, siis miski kaarti tegemisele aega ei raisanud, vaid kerge legend MS paintiga netis tõmmatud Austraalia kaartile, natuke ajurünnakut ülesannete ja tegevuste osas ning mäng oligi koos.

Kõik fotod, mis minuni jõudsid üritusest on siin http://www.flickr.com/photos/vooster/

Kui kellegile miski pilt ei meeldi või leiab, et seda pole sobiv avalikustada andke mulle kiiresti teada. Hoian fotosid siin üleval umbes 2 nädalat.

Üks video, mis mu fotoaparaati ära eksis on siin:



Hoolimata väga paljudest äraütlemistest suured tänud kõigile, kes kohale tulid ning loodetavasti jäite üritusega rahule.

1 kommentaar:

meander ütles ...

Loomulikult jäin üritusega rahule. Suur-suur aitähh teile Ketuga! :)
Oskate väga ägedalt pidu korraldada!