kolmapäev, august 13, 2008

Uus elukoht

Eelmine aasta Itaalias olles otsisime öömaja ja sattusime Mario juude öömajale ning juhtumisi Mario juures oli ka tolle reisi üks paremaid elamusi lahke pererahva ja laheda peo näol ning ka siin Aussis olles elan nüüd Mario juures. Ainult et mitte sama Mario vaid horvaat Mario juures, kes elab aussis juba 64ndast aastast ja juhtumisis on ta vana 68. Lugu siis järgmine kuidas siia sattusin. Kuna tulin tagasi Perthi ning asumisel olles olid juuksed pikaks läinud, otsustasin sammud seada juuksurisalongi. Juuksur nagu ikka sellistel juhtudel ajab väikest small talki ning jutu käigus siis rääkisin, et tahaks Perthi jääda ja miski shared elamise ja töö leida. Juusur muidugi kinnitas, et elamist normaalse hinnaga siin linnas on raske leida, kuid et boss Mariol on miski hoovimaja. Kuidagi siis asi kujuneski nii, et juuksur kutsus salongi omaniku Mario minu juurde ning pärast small talki sain teada et tal siis hoovimajas kõik eluks vajalik olemas ning peagi vabanemas hinnaks 200 raha nädalas (võrdlus normaalsem backer 170 raha)
Peale juukselõikust viis ta mu elamist vaatama see, on Perth CBDst 10 km, siis iseenesest pole mingi maa. Kui elamine vaadatud, ka kohaliku spordisaaliga tutuvutud (Mario kõva spordimees) lõime käed ning nüüd ma siin siis elangi. Vana ise elab üksi, kuna naine surnud ja lastel oma elamine, aga elujõud mis välja kiirgab teeb nii mõnelegi nooremale silmad ette. Iga tahes järgmine nädal kavatseb ta remondiga oma majas alustada ning palus mind appi, ning lubas tööraha üürist maha koorida.
Toaköögi suurus kuskil 30 ruutu ning kõik mis vaja elamiseks olemas alates konditsioneerist lõpetades telekaga.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hästi elame Alo:)Pole midagi öelda ning mul üks sugulane lendas ka just Aussisesse 1 a õnne otsima. Pidi samuti Perthi tulema;)Niiet loodetavasti kohtute. Nimi tal Reljo.


Jako