kolmapäev, mai 21, 2008

Nädal jälle möödas.

Viimane nädal möödus kiiresti. Mis siis tegin, mhm sisustasin sisukalt aega ning puhkasin peamiselt. Peatustin viimane nädal Britannia hostelis, kust oli hea lähedal igale poole aega sisustama minna.

Britannia tuba meenutas esialgselt sisenemisel natsa Murru konge, kus eelmine aasta eksursioonil sai käia, kuna oli 8 inimese dorm ning ruumi oli seal umbes niipalju, et liikuma saamiseks tuli teed teha. Aga tühja see hostel tähtsam on inimesed, kes seal viibivad.

Tuba oli multirahvuseline ja multisooline. 3 (loe 4 miks neli, loe edasi) prantsuse tüdrukut, 1 üks prantsuse poisss, korealane ning eestlane rootslane ja sakslane (nagu anektoodis).

Prantslased ja koeralane olid selle toa püsiasukad olles seal elanud juba mitu kuud ning olid selle juba oma äranägemise järgi sisustanud (loe paraja segaduse seal tekitanud) nii, et hilisematel liitujatel oli raskusi oma tavaarile koha leidmisega. Aga inimestana olid nad väga lahedad ning avameelsed.

Eriti prantslased Mašöö ja Šööšöö. Tegelt olid nende nimed miskid muud aga mina kutsusin neid nii. Kui kunagi kirjutasin ühes sissekandes kuidas on võimalik pesumasinat kasutada tasuta ja nii mõnedki dollarid kokku hoida(loe siit), siis nemad olid veel avangardistlikuma meetodi leidnud. Sisendes tuppa algul vaatasin ohoo kas tüdrukut voodis õhtul - lesbid äkki;) Ei söendanud nagu algul küsida, aga tuli välja et nad jagavad voodit, maksavad ühe inimese eest ja magavad voodis kahekesi. Kuna nad polnud väga suured, siis mahtusid nad sinna ilusti ära ning ruumi jäi veel ülegi ja nii juba kuu aega päris huvitav oli kui nad õhtul magama läksid. Nimelt ei maganud nad nii naga tavapäraselt vaid nii, et ühe pea oli seal kus teise jalad( vaata siit). Nende inglise keel oli selline, et minu jaoks oli lihtsalt üks sos sossosoos. Nagu Elioni reklaamis.

Teine lahe kuju toas oli pankur Ulrich. Nimelt oli ta mitu kuud ringi rännanud lõuna Ameerikas ja nüüd miskiks ajaks Aussi tulnud, et siin natsa ringi vaadata. Rääkis, et see oli 16 aastat pangas, siis aga muutus see liiga rutiinseks ning nüüd otsustas natuke maailmas ringi vaadata. Käsime temaga eile Rottnest islandil, kus oli niisama mõnus päikese käes lebotada ja ujuda. Rottnest Islandist on ka mõned pildid tavapärasel addressil.

Nädalavahetusel sai tutvuda Northbridge ( Perthi peolinnaosa) ööeluga ning see oli lahe, lahedad inimesed ja hea muusika, ainult õlu oli kallis (paha, paha).

Eile kolisin sealt Hostelist ära, kuna oli vaja leida kohta autole, mille ma ostsin ning britannias seda polnud . Masinaks on Hundai Excel 96 aasta. Auto ise esialgsel läbivaatamisel väga viis. Väikene läbisõit 132k ja hunnik servist ja rego tehtud tehtud hiljuti.

Homme läheme vaatama miskit meremaailma, mis pidi väga lahe olema ning järgmine nädal hakkan uuesti tööd otsima.

Kommentaare ei ole: